Lekland i Kungälv, kom och lek och lär hos Barnens Lekstad  
  Följ oss på Facebook, lättaste vägen till lek på Internet
 
 
   
     
  Kontakta Barnens Lekstad  
  Telefon : E-post :  
  0303 - 233 544 info@barnenslekstad.se  
       
  Hitta till Barnens Lekstad  
  Adress : Närmaste busshållplats :  
  Solbräckegatan 33
KUNGÄLV
Solbräcke
KUNGÄLV
 
       
  GPS kordinater : Avfart :  
  57.893384, 11.937587 E6 : 87  
  Välkommen till oss på Barnens Lekstad och LaserArena442.  
  Välkommen till oss på Barnens Lekstad och LaserArena442 i Kungälv.
Lek i vårt stora lekland, fika i vårt café eller svettas rejält inne i vår laserarena, ett topmodernt laserspel med den senaste tekniken och lasergevären.
Det finns gott om parkeringsplatser runt våra lokaler och går snabbt att ta sig hit med lokaltrafik från Kungälv, Uddevalla, Göteborg, Stenungssund, Trollhättan med mera.
 
     
 
  Om Barnens Lekstad - Vilka är vi?  
 

I december 2011 slog vi upp grindarna för Kungälvs nyaste anläggning med 1000 kvm för lek, lära, skojj och bus. Här kan barn mellan 0-12 år leka i vår stora klätterställning, åka rutschkanor och leka "vuxen" i vår unika ministad. Vi erbjuder en stimulerande plats för barn att få leka och förvalta den energi som har givits dem.
För de minsta har vi en babyhörna med en mindre rutschkana och ett lungnare bollhav.

På dagtid bedriver vi flera olika sorters barnaktiviteter, bl.a. sagostunder och sångstunder.
Under vissa tider kommer även förskolor och skolor kunna boka in sig på olika pedagogiska program. För mer information om dessa aktiviteter, kontakta oss per telefon, mail eller fråga i receptionen.

Vi erbjuder roliga barnkalas med tema. Vi har tre kalasrum med olika teman och anpassat likaväl för det lilla kalaset som för det stora, läs mer om våra rum under fliken Barnkalas eller kom till oss och se våra rum och låt barnet välja om dom vill ha ett skattkammar, starwars eller discokalas.

Sedan 2015 driver vi även LaserArena442 i lokalen intill, ett topmodert laserspel med avancerade laservapen och en stor laburint där vi lovar att båda barn och vuxna får svettas rejält.

För alla er föräldrar erbjuder vi gratis uppkoppling genom WiFi, fråga i receptionen om du vill veta mer om hur du gör för att ta del av detta. 

Vi erbjuder en bra miljö för er vuxna, där mat, överblick och säkerhet står i fokus.
Givetvis är hela stället certifierat av SPI enligt de nya säkerhetskraven för lekland.

Välkomna önskar vi på Barnens LekStad.

 
     
  Samarbetspartners  

 

Hotell Fars Hatt Kungälv

Mitt i Kungälv, 15 minuter norr om Göteborg, ligger Hotell Fars Hatt. Hotellet med anor från 1684 har under årets lopp blivit en naturlig mötesplats för såväl Kungälvsbor som turister och affärsresenärer.

Hotell Fars Hatt erbjuder ett familjepaket som innefattar Entré till oss på Barnens LekStad men också övernattning, frukostbuffé och tillgång till en 25-meters utomhuspool.
För mer information om familjepaketet, tryck här!

 
 
 
 

Stenungsbaden Yacht Club

Endast 30 minuters bilfärd från Göteborg ligger den oceanångar-romantiska och Newport inspirerade Stenungsbaden Yacht Club. En avslappnande plats som inråder till att lägga upp fötterna. Hit kommer man både för att varva upp och för att varva ner.
På Stenungsbaden Yacht Club finns det något som passar för alla åldrar med en särskild del för barnen.

Stenungsbaden Yacht Club och Barnens LekStad bjuder in till att spendera en stund i vår härliga LekStad för ett avbrott i vardagen.
Läs mer om Stenungsbaden Yacht Club här!

 
 
 
 

Heartex

Din kunskap i HLP kan göra skillnad, både när det gäller vuxen som barn. Heartex arbetar med utbildning inom HLR och håller kurser för både privatpersoner, företag och föreningar. Tillsammans kan vi göra skillnad, på Barnens LekStad finns det nästan alltid en utbildad personal på plats om olyckan skulle vara framme.

Barnens LekStad bjuder in till HLR kurs tillsammans med Heartex, öppen för alla. Kom och lär dig vad du ska göra med nära och kära, men vi inriktar oss särskilt på barn då detta är något som ligger oss varmt om hjärtat. Läs mer om Heartex och HLR här!