Babymassage på BarnensLekstad.

 

I vår kommer vi att dra igång babymassage för grupp för bebisar under ledning av Hilay som är instruktör från International Association of Infant Massage (IAIM).

Vi välkomnar henne varmt och ser fram emot hennes förmiddagar här på Barnens Lekstad.

Kursen pågår under 5 veckor. Då träffas vi 5 st onsdagar i följd. Start kl 09.00. Massagen brukar varar i ca 1,5 h lite beroende på hur länge era bebisar vill och orkar.

Självklart finns möjlighet för mammor och barn att stanna kvar på Lekstaden efter babymassagen och umgås.

Var:
I skattkammaren på barnensLekstad i Kungälv.

Hur:
Grupperna kommer att vara små, endast 5 bebisar per kurs. Detta för att kunna ge personlig fokus och tillgodose varje barns behov. På onsdagar kommer kalasrummet ”skattkammaren” att omvandlas till ett varmt, fluffigt och harmoniskt ”minispa” där bebisar kan njuta av babymassage. Rummet kommer behålla en högre temperatur och våra 4 st varma mysiga kaminer ser till våra små massagegäster är lagom varma. Rummet kommer att dofta av svag mint (som är ett genomgående tema hos Hilay) Innan vi sätter igång samlas vi alla på våra filtar och kuddar på golvet för att komma i stämning och avnjuta en kopp myntate tillsammans.

Under den kommande timmen är det full fokus på dig och din baby. Vår certifierade massageinstruktör Hilay som vi är stolta över att inleda samarbetet med kommer guida er föräldrar på ett varmt och omhändertagande sätt. Tiden och de känslomässiga anknytningar ni investeringar i under kursen kommer att hjälpa till att stärka ett kärleksfullt förhållande mellan barn och föräldrar. Spädbarnsmassage är ett idealiskt sätt eftersom det på ett naturligt sätt omfattar alla delar av anknytningsprocessen.

Varför:
Vi har valt att samarbeta med IAIM och Hilay som är certifierad instruktör i spädbarnsmassage just för att syftet med International Association of Infant Massage är att främja kärleksfull beröring och kommunikation genom praktisk erfarenhet, utbildning och forskning så att barn, föräldrar och alla som tar hand om och möter barn världen över känner sig älskade, uppskattade och respekterade. IAIMs babymassage är en blandning av svensk och indisk massage.

International Association of Infant Massage (IAIM) grundades av Vimala McClure och var den första globala organisationen i sitt slag. Även om spädbarnsmassage har funnits i århundraden i många länder runt om i världen, var Vimala den första att sätta ihop ett professionellt utbildningsprogram. 1992 blev IAIM en internationellt etablerad organisation med filialer i länder över hela världen.