Kontakt

Välkommen till oss på Barnens Lekstad och LaserArena442 i Kungälv.

Lek i vårt stora lekland, fika i vårt café eller svettas rejält inne i vår laserarena, ett topmodernt laserspel med den senaste tekniken och lasergevären.

Det finns gott om parkeringsplatser runt våra lokaler och det går snabbt att ta sig hit med lokaltrafik från Kungälv, Uddevalla, Göteborg, Stenungssund, Trollhättan med mera.

Kontakta Barnens Lekstad

Telefon : 0303 – 233 544
E-post : info@barnenslekstad.se

Hitta till Barnens Lekstad
Adress : Solbräckegatan 33 KUNGÄLV
Närmaste busshållplats : Solbräcke KUNGÄLV

Om Barnens Lekstad – Vilka är vi?

I december 2011 slog vi upp grindarna för Kungälvs nyaste anläggning med 1000 kvm för lek, lära, skojj och bus. Här kan barn mellan 0-12 år leka i vår stora klätterställning, åka rutschkanor och leka ”vuxen” i vår unika ministad. Vi erbjuder en stimulerande plats för barn att få leka och förvalta den energi som har givits dem.

För de minsta har vi en babyhörna med en mindre rutschkana och ett lungnare bollhav.

Under vissa tider kommer även förskolor och skolor kunna boka in sig på olika pedagogiska program. För mer information om dessa aktiviteter, kontakta oss per telefon, mail eller fråga i receptionen.

Vi erbjuder roliga barnkalas med tema. Vi har tre kalasrum med olika teman och anpassat likaväl för det lilla kalaset som för det stora, läs mer om våra rum under fliken Barnkalas eller kom till oss och se våra rum och låt barnet välja om dom vill ha ett skattkammar, starwars eller discokalas.

Sedan 2015 driver vi även LaserArena442 i lokalen intill, ett topmodert laserspel med avancerade laservapen och en stor laburint där vi lovar att båda barn och vuxna får svettas rejält.

För alla er föräldrar erbjuder vi gratis uppkoppling genom WiFi, fråga i receptionen om du vill veta mer om hur du gör för att ta del av detta.

Vi erbjuder en bra miljö för er vuxna, där mat, överblick och säkerhet står i fokus.
Givetvis är hela stället certifierat av SPI enligt de nya säkerhetskraven för lekland.

Välkomna önskar vi på Barnens LekStad.