Barnkalas hos Barnens Lekstad

Fira ert barns födelsedag här hos oss i vårt lekland, ett roligt kalas som passar alla barn.

Och boka, det gör du direkt här på hemsidan!

Vet du inte vad du ska göra för ditt barn nu när det är dags att ha kalas för att fira ännu ett år, vi har en väldigt bra lösning. Vi har tre olika kalasrum som passar alla barn och deras vänner.

Här nedanför kan du snabbt se vad vi har för teman på våra 3 underbara och mycket omtyckta kalasrum. Vi har något att erbjuda alla för att göra ditt barns födelsedag till något att minnas länge.

Så här går det till:

Alla samlas 10 minuter innan kalaset börjar. Kalasen varar i 2 timmar.

Födelsedagsbarnet med ansvariga föräldrar välkomnas av oss på Barnens LekStad och informeras om vad som gäller. Föräldrarna och födelsedagsbarnet välkomnar kalasbarnen.

Alla samlas i sitt valda kalasrum där vi börjar med att öppna presenter ( om man önskar göra det) och sedan äter man för att i samlad trupp sedan springa ut i leklandet för bus och lek.

Vid hemgång får alla kalasbarnen en godispåse att ta med hem.

Vid kalas med flera födelsedagsbarn så tillkommer en kostnad på 100kr per extra födelsedagsbarn. Ni kan även välja till ett antal tillval såsom extra lek eller något extra smaskigt som efterrätt. 

Har ni några ytterligare frågor eller önskar ni se rummen innan ni bokar, då är det bara att komma hit eller kontakta oss via mail eller telefon.

Vi behöver information om hur många som kommer på kalaset samt allergier senast onsdag eftermiddag samma vecka som man ska ha sitt kalas!/ Barnens Lekstad i Kungälv