Boka Laserspel

Vad är LaserArena442?
Med laservapen i högsta hugg och iklädda de sensorförsedda specialvästarna kastas ni in i en värld av mörker, ljuseffekter, rök och en avancerad labyrint.

En adrenalinrusch utan dess like, vi lovar att du kommer få blodad tand. Passar både gammal som ung…

Hur funkar det?

När ni kommer till Arenan anmäler ni er i receptionen. Ni bestämmer här om ni vill spela alla mot alla eller i lag. Därefter får ni gå in i breifingrummet där ni får se en film som berättar om det grundläggande i spelet, regler och hur utrustningen fungerar.
Därefter får ni gå in i västrummet och ta på er västarna och se till allt fungerar som det ska.Nu är det dags för spelet att starta, man ställer upp sig och väntar på nedräkningen, 20 sekunder efter att spelet startats så aktiveras era västar och vapen och nu är det upp till spelarna att få flest poäng.

Vad går spelet ut på?

När spelet är igång så gäller det att träffa motståndarna med lasern, västarna och vapnet har sensorer som ger olika poäng beroende på vart man träffar. När någon träffats signalerar både vapen och väst och deaktiveras, man kan då varken skjuta eller bli träffad. Efter 7 sekunder aktiveras vapnet och västen igen och det är dags för pay-back!

Vid lagspel finns det även en bas i vardera lags basläger som man ska skjuta sönder utan att motståndarna hinner avbryta dig, detta ger höga poäng och kan bara göras en gång per spel av vardera spelare. När tiden har tagit slut så avgörs vinnaren utefter tjänade poäng, antingen för en spelare eller för hela laget.

Behöver man boka tid för att spela?

Vi rekommenderar alltid dig som besökare att boka tid.

Finns det några regler i Arenan?

För att det ska vara roligt för alla och för att minimera skaderisken, både på spelarna men även på utrustningen så finns det regler att följa i vår Arena :

* Spring inte runt i Arenan.
* Klättra inte på väggar, tunnor eller andra föremål.
* Kryp inte inne i Arenan.
* Håll ett avstånd till dina medspelare och motståndare.
* Bråka inte med de andra spelarna.

Allt deltagande sker på egen risk, våra regler finns för er skull.
Må bästa spelare / lag vinna och ge järnet!

Från vilken ålder får man spela i Arenan?

Man måste vara 7 år för att få spela i Arenan, men någon övre åldersgräns finns inte…